POMEMBNO OBVESTILO: Naprošamo vas, da v izogib širjenju Koronavirusa (SARS-CoV-2), pri oddaji naročila izberete način plačila: "Plačilo po predračunu" ali "PayPal". Le v tem primeru, vam bo poštar lahko dostavil paket na vaš naslov (pred prihodom vas bo poklical in dogovorili se boste za način dostave brez fizičnega kontakta). V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, boste prejeli listek oz. obvestilo v nabiralnik in paket boste morali sami prevzeti na vaši sprejemni pošti.

SIX PACK CARE telovadna klop za trebušnjake

SIX PACK CARE telovadna klop za trebušnjake
Ogledov: 3980Šifra izdelka:Six Pack Care
Razpoložljivost:Na zalogi
128.90€
Količina:V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

SIX PACK CARE telovadna klop za trebušnjake

SIX PACK CARE telovadna klop za trebušnjake

Six Pack Care telovadna klop je revolucionaren način, da si oblikujete svoje spodnje, zgornje in srednje trebušne mišice, celo vaše stranske! Six Pack Care klop vam bo pomagala do telesa, ki ste si ga vedno želeli. Preprosto uporabite vadbeno klop Six Pack Care za nekaj minut na dan in naredite vaje za krepitev svojih trebušnih mišic.

Telovadna klop Six Pack Care je zelo koristna za oblikovanje vaših trebušnih mišic. S trebušnimi vajami lahko okrepite svoje jedro telesa ali pa samo zmanjšate obseg svojega pasu. Telovadna klop Six Pack Care je zasnovana tako, da zagotavlja najboljše storitve z minimalno uporabo prostora. Vadbeno klop lahko uporabite tudi za sklece, po zaslugi svojih osrednjih ročajev.

Udobni valjčki podpirajo glavo in vrat, in vam nudijo nežno masažo medtem, ko vadite. Ta sistem je dvakrat učinkovitejši kot delanje trebušnjakov na tleh. Six Pack Care se lahko postavi v 3 nagibne položaje, tako da lahko vadite v različnih težavnostnih stopnjah.

Telovadna klop Six Pack Care ima dve razširitvi v prsnem delu, tako da lahko okrepite roke, zgornje mišice in hrbet. Prav tako lahko naredite vaje za svoje stranske mišice, saj se lahko sedež zavrti za 360 °.

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje:Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena:Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo: