POMEMBNO OBVESTILO: Naprošamo vas, da v izogib širjenju Koronavirusa (SARS-CoV-2), pri oddaji naročila izberete način plačila: "Plačilo po predračunu" ali "PayPal". Le v tem primeru, vam bo poštar lahko dostavil paket na vaš naslov (pred prihodom vas bo poklical in dogovorili se boste za način dostave brez fizičnega kontakta). V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, boste prejeli listek oz. obvestilo v nabiralnik in paket boste morali sami prevzeti na vaši sprejemni pošti.

Magnetki proti kajenju Quit-Smoke Magnet

Magnetki proti kajenju Quit-Smoke Magnet
Ogledov: 3493Šifra izdelka:H3025105
Razpoložljivost:Na zalogi
23.90€
Količina:V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Magnetki proti kajenju Quit-Smoke Magnet

 

Zmagajte v borbi proti škodljivi razvadi kajenju! Vse za zdravje!

Zdravje je največje bogatstvo, zato vam čestitamo, da ste se odločili za prenehanje kajenja. Vsak korak je težak, zato vam naj ne odvzame poguma, začetna tećave in abstinenčna kriza.

Ali kadite? Nič več težav pri odvajanju saj vam predstavljamo magnetke proti kajenju. Magnetna terapija se že dolgo uporablja za preprečevanje nekaterih vrst odvisnosti zato terapija ni nova. Magnetki proti kajenju delujejo na podlagi biomagnetizma. Dokazana bio energija magnetkov pa pripomore k temu, da se vam bo zmanjšala sla po kajenju.

Za odvajanje sta potrebna velika volja in moč za katero verjamemo, da ju premorete. Res ni lahko, vendar se da. Najpomembneje je, da vztrajate. Magnetki vam bodo v pomoč, da bo vaše odvajanje od kajenja neboleče, učinkovito in brez stranskih učinkov.

Kaj vse dobim v pomoč proti kajenju:

  •     V pakiranju prejmete 1 par magnetkov za večkratno uporabo;
  •     Quit-Smoke pomoč pri prenehanju kajenja;
  •     Podarimo vam navodila in nasvete za lažje odvajanje od kajenja;
  •     Diskretnost (vsestranska uporaba-tudi kot nakita);
  •     Pomoč pri lajšanju abstinenčih simptomov;
  •     Delovanje magnetkov na podlagi dokazanega biomegnatizma;


Magnetoterapija se že dolgo uporablja kot pomoč kadilcem pri odvajanju od kajenja. Kadar se enakomeren pritisk dlje časa pojavlja na določenem delu telesa, vzpodbudi odziv v možganih, ki lahko pripomore k učinkovitejši terapiji pri odvajanju od kajenja ali pri hujšanju.

Kako delujejo magnetki za prenehanje kajenja Quit-Smoke?

Magnetki proti kajenju delujejo podobno kot akupunktura. Na mestu uhlja kjer jih postavimo, povzročijo konstanten pritisk, preko katerega se aktivirajo nevrotransmitri. S pomočjo dokazanega biomagnetizma vam bo to v veliki meri pomagalo pri odpravljanju odtegnitvenih znakov kot so nemir, živčnost, pretirano hranjenje in glavobol.

Zato le pogomno naprej! Vse za zdravje

Ta izdelek še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje:Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena:Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo: