VAŽNA OBAVIJEST: Preporučujemo da se odlučite za plaćanje unaprijed "Plaćanje po predračunu" ili putem "PayPal", kako biste izbjegli širenje Koronavirusa (SARS-CoV-2). Samo u tom slučaju poštar će moći dostaviti paket na vašu adresu (prije dolaska nazvat će vas i dogovorit ćete mjesto dostave bez fizičkog kontakta). Ako odlučite platiti isporukom, u pristigloj pošti dobit ćete obavijest o listiću, a paket ćete morati preuzeti sami u lokalnoj pošti.

MAGIC MESH mreža za zaščito pred mrčesom

MAGIC MESH mreža za zaščito pred mrčesom
: 7724Model:Magic_Mesh
Dostupnost:Ni na zalogi
28.00€
Količina:Stavi u košaricu

MAGIC MESH mreža za zaščito pred mrčesom

MAGIC MESH - mreža za zaščito pred komarji in mrčesom

Zaščitna mreža z magnetnim zapiranjem Magic Mesh je popolna zaščita pred vsemi insekti in je primerna za namestitev na vse okvirje vrat.

Skrivnost enkratne mreže je v izjemno trpežni in gosto tkani tkanini, ki preprečuje vstop tudi najmanjšim žuželkam! 18 magnetov na mreži omogoča prosto sprehajanje brez uporabe rok - vam, vašim otrokom, gostom in hišnim ljubljenčkom.

Preprosto vstopite in izstopite iz balkona ali vaše terase s polnimi rokami. 18 praktičnih magnetov bo vedno poskrbelo, da se mreža enostavno odpre in se za vami tudi v hipu zapre.

Prihranite denar in vaše zdravje ter uživajte brez nadležnih žuželk in strupenih insekticidov.

Mreža Magic Mesh je idealna za enojna, dvojna ali drsna vrata. Prilagodite jo lahko katerikoli dimenziji vrat! Primerna je za vse okvirje vrat (enostavno jo lahko prestavljate z enih na druga vrata, iz enega v drug dom) Lahko jo vzamete s seboj praktično kamorkoli (na počitnice, vikend ali kamorkoli greste) Ščitila vas bo prav povsod!

Nasveti za uporabo:

- Prepričajte se, ali se vsak par magnetov popolnoma prilega.
- Popolnoma raztegnite mrežo. Mrežo Magic Mesh pritisnite ob zgornji rob okvirja.
- Pritrdite z risalnimi žebljički ali prilepite samolepilne trakove na mrežo v zgornjem desnem in levem vogalu.
- Risalna žebljička potisnite skozi zgornja vogala dekorativne zavesice. Za pritrditev na kovinske ali plastične okvirje uporabite samolepilne trakove. Na lesene okvirje lahko mrežo pritrdite tudi z risalnimi žebljički.
- Položite dvostranske samolepilne trakove na rob mreže, na blago. Drugo stran samolepilnega traku pritrdite na rob vratnega okvirja. Ta korak ponovite za vsak rob zaščitne mreže.

Mreža Magic Mesh je narejena iz izjemno trpežne tkanine, ki omogoča dobro pretočnost zraka, vi pa ste učinkovito zaščiteni pred mrčesom.

Tehnični podatki:

- Sestava in material: Poliester, PP, 18 magnetov, akril.
- Barva: Mreža Magic Mesh je črne barve.
- Dimenzije: 100 X 209.

Garancija: 1 leto

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Vaše ime:


Vaša recenzija:Napomena: HTML nije preveden!

OcjenaLoše           Dobro

Upisati prikazani kod u polje ispod: